ASUS A7U SOUND DRIVER

I launched timer on mobile phone and launched audio file, after 8 seconds ubuntu 9. Now i have sound in Ubuntu,with the exception of playing audio and video, and although audio files play very fast. My friend told me that this happens when we use bad hardware under ubuntu. Playback [off] slicks slicks- laptop: So, i turned them on again and have sound.

Uploader: Zulukasa
Date Added: 8 May 2017
File Size: 40.61 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 81012
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Please use apport-collect -p alsa-base To post a comment you must log in. Please do continue to report bugs in the future, and thank you for helping to make Ubuntu better!

You are not directly subscribed to this bug’s notifications. No sound at all from A7h A7U.

See full activity log. Comment on this change optional. Daniel T Chen crimsun wrote on I updated system and installed hda-verb.

Now i’m using Kubuntu and there are now troubles. No sound at all from Asus A7U My friend told me that this happens when we use bad hardware under ubuntu.

  JENIS-JENIS SKRU DRIVER

Bug # ” No sound at all from Asus A7U” : Bugs : alsa-driver package : Ubuntu

Did you ever had difficulties with installing packages? I use standard Movie Player for. Now i have sound in Ubuntu,with the exception of playing audio and video, and although audio files play very fast. Where did you a7uu instructions on removing and installing pulseaudio?

Updating system changed nothing concerning my sound trouble. So, i turned them on again and have sound. With video files just the same problem. I noticed that video files play faster then it should be.

I can’t control volume in my system: I am fairly certain that the problem arised from some sort of mis-configuration due to pulseaudio being uninstalled and then reinstalled, however there is no way to prove that.

Please verify that you did not compile and install a non-Ubuntu- distribution alsa-utils. On Fri, Dec 4, at 2: I updated my a7i right now, using apt-get update. So, amixer shows such info: I suggest that just something gone wrong with pulseaudio may be,because when i tried to configure sound asuw my asus i deleted pulseaudio and then re-installed it again.

  CELESTRON AMOEBA DIGITAL MICROSCOPE DRIVER

Let’s put it this way I am almost completely convinced that something went wrong with pulseaudio.

Asus A7U laptop sound card drivers

I use rhythmbox and movie player. This may or may not solve your issue May be i’ll try to re-install Ubuntu this weekend?

Could you check to see which sound architecture is being used in winecfg? Now my sound works fine. And my laptop isn’t very good for linux.